Hijink elektricien Assen

Heeft u een elektricien nodig om een paar stopcontacten te vervangen? Of heeft uw bedrijf in Assen een elektricien nodig met jarenlange ervaring in de installatietechniek? De vakmannen van Hijink leveren kwaliteit door een gedegen opleiding en opgebouwde reputatie in hun werkgebied. Van het installeren van inbraak- en brandbeveiliging systemen in uw bedrijf tot het vervangen van een aardlekschakelaar op de groepenkast. Vraag nu kosteloos offertes aan van installatietechniek bedrijven die gelieerd zijn aan ons netwerk.

 Elektricien Assen
Elektricien offerte aanvragen Assen

Gratis offertes vergelijken

Elektriciteit, we kunnen niet zonder

Als u gaat tellen hoeveel apparaten allemaal stroom gebruiken in het dagelijks leven dan heeft u aan twee handen niet genoeg. Van televisie tot elektrische tandenborstel, elektriciteit is belangrijk voor een mens. Elektriciteit wordt op heel veel verschillende manier toegepast en in zekere zin zouden we niet meer zonder kunnen. Denk bijvoorbeeld eens aan alle ziekenhuisapparatuur die op stroom draait. In het moderne huishouden is elektra onmisbaar, hoe zouden we moeten koken, verwarmen, verkoelen en ons water verkrijgen? Dat elektra ook gevaarlijk kan zijn is iets wat veel mensen op jonge leeftijd wordt geleerd tijdens de opvoeding. Geen vingers in de stopcontacten steken. Het is belangrijk voor u en uw gezin in Assen dat uw elektriciteitsnetwerk veilig is. Zorg dat de aardlekschakelaar in uw meterkast het goed doet. Als deze het niet goed doet kan u een elektricien inschakelen om uw veiligheid te garanderen.

Woningbouw en utiliteitsbouw

In de woningbouw wordt tegenwoordig steeds vaker automatisering gebracht ten behoeve van het woon en leefplezier. Deze automatisering noemen we domotica en vindt ook vaak plaats in de nieuwbouw van woningen. Voorbeelden van domotica zijn bijvoorbeeld het op afstand kunnen instellen van de temperatuur in de woning. Ook het instelling van de verlichting om een bepaalde sfeer te creëren is een vorm van domotica. In de utiliteitsbouw hebben onze experts in installatietechniek een uitgebreide ervaring met het installeren van communicatiesystemen, beveiligingssystemen en het aanleggen van andere soorten elektrotechnische installaties.

Direct contact

Het vinden van een betrouwbare en vakbekwame elektricien kan lastig zijn. Bij Hijink kunt u meerdere offertes aanvragen van installatietechniek bedrijven die gelieerd zijn aan ons netwerk. Wij kunnen u snel en deskundig voorzien van nieuwe bedrading bij een kortsluiting, het verhelpen van een kapotte aardlekschakelaar in de meterkast, het aanleggen van domotica of een elektrotechnische installatie voor in uw woning of bedrijf. Neem nu contact op en vul uw wensen in op het contactformulier.

Groepenkast vervangen Assen

Groepenkast vervangen

Het vervangen van een groepenkast is niet iets wat u zelf kan. U zult al een achtergrond in de installatietechniek moeten hebben om te weten hoe u dit moet doen. Zonder ervaring is het noodzaak om een elektricien te vragen voor het aanleggen van een nieuwe groepenkast in de meterkast. Soms hoeft er niets vervangen te worden maar gaat het om een stroomstoring en zijn de stoppen eruit gegaan. Het uitbreiden van uw huidige groepenkast is ook een mogelijkheid als u merkt dat u voor bepaalde secties van het huis te weinig stroom heeft. Ook als u een extra wasmachine of een vaatwasser ergens wil plaatsen kan het verstandig zijn uw bestaande groepenkast te vervangen voor een nieuwe die groter is of om er een groep bij te plaatsen.

Aardlekschakelaar

Aardlekschakelaar

Een aardlekschakelaar zorgt ervoor dat uw groepenkast en indirect dus dat uw elektrische apparatuur veilig is voor een stroomstoring. Als er een storing plaats vind bij u thuis knalt de aardlekschakelaar eruit. Als u deze weer indrukt kan het zijn dat hij er weer uit gaat. Als dit het geval is, is er waarschijnlijk een apparaat dat kortsluiting veroorzaakt in het netwerk. U dient dan uit te zoeken welk apparaat dit is. Het kan ook zo zijn dat uw aardlekschakelaar kapot is. Het repareren hiervan is een lastige opgave voor iemand zonder kennis van installatietechniek. Neem contact op met een elektricien uit Assen gelieerd aan het netwerk van Hijink en u wordt op een professionele manier geholpen. Wilt u meerdere offertes aanvragen, geen probleem!

Kortsluiting in huis

Kortsluiting

Het is heel erg vervelend als u kortsluiting heeft in uw meterkast. Een oorzaak hiervan kan stof in een van uw stopcontacten zijn. Het is daarom ook verstandig uw elektrische apparatuur en alle stopcontacten stofvrij te houden. Tegenwoordig is er dankzij domotica steeds meer elektrische apparatuur in een huis aanwezig. De kans op een kortsluiting wordt dus groter. Als u in uw huis in Assen vaak last heeft van een storing of kortsluiting in de meterkast is het verstandig om een vakbekwame elektricien hier naar te laten kijken. Wij bieden u een 24/7 spoedservice voor wanneer u direct een vakman uit Assen nodig bent.

Schakelkasten Assen

Schakelkasten

Schakelkasten worden voornamelijk in de utiliteitsbouw gebruikt. Deze kasten, die vaak uit staal bestaan, kunt u vergelijken met een grote meterkast. Het is een omhulsel met elektronische onderdelen erin. Bij grote bedrijven zijn ze vaak te vinden als centraal elektriciteitspunt om de verwarming, de toegang, de beveiliging en vele andere elektrotechnische installaties te regelen. Het gemak hiervan is dat het vanuit 1 punt geregeld kan worden, vaak hebben deze schakelkasten een aparte beveiliging erin voor als er een storing of kortsluiting is. Wilt u graag meer informatie over schakelkasten? Onze expert legt het u graag uit.

Stroomstoring Assen

Stroomstoring

U zit net met uw klanten te vergaderen, plots valt het licht uit. Uw klanten grappen nog dat u de rekening zeker niet betaald heeft. Een stroomstoring komt nooit goed uit en kan voor gênante en vervelende situaties zorgen. Een stroomstoring is vaak iets waar u niets aan kunt doen. Als een doe-het-zelver bij de buren een fout maakt met de elektra kan bij u het licht uitgaan, ook als een kraanmachinist een elektriciteitskabel kapot trekt gaat dit buiten u om en zal er in Assen geen stroom meer zijn.

Verlichting aanleggen Assen

Verlichting aanleggen

Wilt u nieuwe verlichting aanleggen in uw woning? Of heeft de vergaderruimte in uw kantoor andere verlichting nodig om het een chiquer geheel te maken? Verlichting aanleggen in uw huis kan een vervelende klus zijn als u niet goed weet wat u moet doen. Van het verplaatsen van een schakelaar tot het vernieuwen van oude bedrading onze vakmannen weten wat te doen. Vraag nu offertes aan van installatietechniek bedrijven uit Assen en u ontvangt binnen enkele dagen meerdere offertes van ons.

Een tip van onze vakman om storing te voorkomen

Wat u kunt doen om de kans op een stroomstoring zo klein mogelijk te houden? Regelmatig uw aardlekschakelaar en groepenkast in de meterkast checken en het stofvrij houden van uw apparatuur en stopcontacten.