elektricien leads kopen

Omzet verhogen met elektricien leads

Wilt u nieuwe klanten werven als elektricien, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wanneer u gebruikmaakt van onze elektricien leadservice, wordt acquisitie van klanten en omzet verhogen heel eenvoudig. Hoe werkt het precies? Dat leest u allemaal op deze pagina. U vindt meer informatie over de mogelijkheden en de voordelen.

Wilt u kwalitatieve leads ontvangen?

Dankzij een handmatige controle van elke lead in ons servicecenter krijgt u van ons enkel elektricien leads van uitstekende kwaliteit. Bovendien betaalt u bij ons een vaste prijs per lead én alleen voor de leads die u ontvangt. U loopt dus geen enkel risico! Meld uw bedrijf aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wat zijn leads?

Een lead is een aanvraag van een klant. Vaak gaat het om een vrijblijvende offerteaanvraag. Het is dus een potentiële klant die heeft aangegeven interesse te hebben in uw diensten. Na het ontvangen van een lead neemt u zelf contact op met de potentiële klant. Dan kan per telefoon of per e-mail. U doet een aantrekkelijk aanbod en zo haalt u de klus binnen.

U loopt bij ons geen enkel risico, want wij doen niet aan ingewikkelde abonnementen of hoge instapkosten. Tevens is het mogelijk om foute leads te reclameren.

Voordelen van onze werkwijze

Wilt u elektricien leads kopen? Bij ons profiteert u, naast meer omzet genereren, van de volgende voordelen:

 • U berekent gemakkelijk het rendement van uw investering: de prijs per lead is namelijk altijd hetzelfde.
 • Wij leveren altijd kwaliteitsleads, omdat alle aanvragen eerst door ons servicecenter gecontroleerd worden
 • U betaalt alleen voor de leads die u ontvangt, geen ingewikkelde abonnementen.
 • Leads op exclusieve basis zijn ook mogelijk.
 • U bepaalt zelf welke elektricien leads u graag ontvangt en voor welke regio.
 • Toch een verkeerde aanvraag gekregen? Bij ons is het mogelijk om leads te reclameren.

elektricien leads kopen

Hoe werkt het kopen van elektricien leads?

Wat houdt onze service in? Wij zorgen er ten eerste voor dat onze websites goed vindbaar zijn in Google. Dat doen we door kwalitatieve teksten te schrijven en gebruik te maken van de nieuwste technieken voor websiteoptimalisatie. Zo zorgen we ervoor dat we leads genereren, dat potentiële klanten bij ons offerteaanvragen doen.

Iedere aanvraag wordt in ons servicecenter gecontroleerd op kwaliteit alvorens we deze naar u doorsturen. U kunt kiezen uit leads op basis van vergelijken of op exclusieve basis. Bij de laatste is het ook mogelijk dat u klanten direct aan de lijn krijgt, zonder tussenkomst van ons servicecenter.

U neemt vervolgens zelf contact op met de klant en handelt de klus af.

Omzet verhogen? Koop elektricien leads!

Bedrijf aanmelden

Bepaal zelf welke elektricien klussen u wilt

Een van de voordelen van leads inkopen bij ons is dat u zelf van tevoren aangeeft welke elektricien leads u wilt ontvangen. Op die manier ontvangt u enkel leads van klussen die u ook kunt uitvoeren. Naast het soort klussen, kunt u ook uw regio aangeven.

Welke elektiricien leads leveren wij?

 • Klussen aan de groepenkast, zoals het vervangen van stoppen of het toevoegen van groepen.
 • Testen en vervangen van aardlekschakelaars
 • Het plaatsen en onderhouden van zwerfkasten
 • Eerste hulp bij een stroomstoring
 • Werkzaamheden aan verlichting, zoals het (ver)plaatsen van lichtpunten of schakelaars.
 • Onderhoud van schakelkasten
 • Andere klussen? Overleg is altijd mogelijk!

Elektricien leads uit uw eigen regio

Niet alleen geeft u aan voor welke soort elektricien klussen u leads wilt ontvangen, u geeft ook aan in welke regio uw bedrijf werkzaam is. Wanneer u aangeeft leads te kopen bij ons, nemen we snel contact met u op. In een persoonlijke gesprek worden uw wensen en de mogelijkheden naast elkaar gelegd en zo ontstaat er een plan op maat.

U kunt kiezen uit leads op basis van vergelijken, exclusiviteit of op basis van direct contact. Bij exclusieve leads bent u de enige die ze ontvangt en bij direct contact komt uw telefoonnummer op de website te staan.

elektricien leads

Elektricien leads inkopen? Probeer het gratis!

Vind u nieuwe klanten werven lastig? Of besteedt u nu veel geld aan marketing, maar behaalt u niet voldoende resultaat? Overweeg dan om de acquisitie van klanten aan ons uit te besteden. Bij ons betaalt u een vaste prijs per lead en ook alleen voor de leads die u ontvangt. Heeft u interesse voor onze service in leadgeneratie voor elektriciens?

Ontvang 5 leads gratis! Probeer onze leadservice uit.

Om onze service uit te testen, kunt u 5 elektricien leads gratis ontvangen. Dit is geheel vrijblijvend. Zo ervaar je direct de voordelen en de kwaliteit van onze service.

Ja, ik wil mijn omzet verhogen!