Hijink elektricien Hoofddorp

Bent u bezig met het renoveren en verbouwen van uw woning in Hoofddorp en wilt u tijdens het bouwproces ook het elektriciteitsnetwerk meenemen? Dan bent u bij Hijink aan het juiste adres. Elke elektricien heeft een ruime ervaring met het aanleggen van elektriciteit.

Bel direct naar: 085 500 1618!

Of vraag via het contactformulier een gratis offerte aan, geheel vrijblijvend.

 Elektricien Hoofddorp
offerte aanvragen elektricien

Gratis offertes vergelijken

Elektriciteit, we kunnen niet zonder

In de huidige samenleving kunnen we niet meer zonder elektriciteit. Dagelijks maakt elke inwoner in Nederland gebruik van gemiddeld 6 elektrische apparaten voor huis- tuin- en keukentaken. Dit betekent eveneens dat het van groot belang is om het elektriciteit netwerk op de juiste manier aan te leggen, en deze bij slijtage te vervangen. Een elektromonteur uit ons netwerk in Hoofddorp helpt u graag bij het uitbouwen van de meterkast, het aanleggen van een volledig netwerk voor een optimale werking van al uw elektra, of het plaatsen van een extra aardlekschakelaar. Via het webformulier kunt u gemakkelijk een overzicht opvragen van de kosten voor onze diensten.

Woningbouw en utiliteitsbouw

Menig elektricien uit Hoofddorp werkt ofwel in de woningbouw, ofwel in de utiliteitsbouw. Een elektricien die zich bij het netwerk van Hijink heeft aangesloten, kan echter op beide vlakken onze klanten van dienst zijn. Bent u de eigenaar van een bedrijfspand en zoekt u naar een specialist in installatietechniek die een airco, datanetwerk of beveiligingsnetwerk kan aanleggen tegen aantrekkelijke prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Woont u in een rijtjeshuis en hebt u hulpnodig bij het plaatsen van een stopcontact of het installeren van een aardlekschakelaar? Ook daarbij helpen wij u met alle plezier. Geef aan ons door voor welke klus u een elektricien nodig heeft, en wij zullen spoedig naar u in Hoofddorp toekomen om het werk uit te voeren.

Direct contact

Wilt u graag direct in contact komen met een elektricien uit Hoofddorp? Vul dan ons contactformulier in. Geef hierop aan of u enkel hulp nodig hebt bij het vervangen van een stopcontact, of dat u een erkend elektricien zoekt voor het aanleggen van een netwerk zodat alle elektra in uw bedrijfspand optimaal werkt. Wij zullen op basis van uw wensen een offerte op maat maken en deze naar u toesturen. U kunt vervolgens zelf bepalen of u kiest voor een elektricien uit ons netwerk. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig zult worden geholpen tegen aantrekkelijke prijzen. Uw elektriciteit is bij ons in goede handen, en wij helpen u graag verder.

Bel voor direct contact met een elektricien uit de regio Hoofddorp naar 085 500 1618!

Groepenkast plaatsen Hoofddorp

Groepenkast vervangen

In elke woning wordt gebruik gemaakt van diverse groepenkasten, waardoor de elektriciteit door het hele huis wordt geleid. Een groepenkast wordt als gevolg hiervan vaak verwisseld met een meterkast. Een meterkast is echter de plek waar de stroom binnenkomt. Groepenkasten vormen een onderdeel van deze meterkast. Wanneer een groepenkast niet meer naar behoren de elektriciteit verdeelt, of vaak kortsluiting veroorzaakt, dan wordt het tijd deze te vervangen. Een elektricien uit Hoofddorp zal hiervoor in de meterkast kijken naar de groep die de stroomstoring inzet en vervolgens een nieuwe groep aanleggen. Het is ook mogelijk deze zelf een groep bij te plaatsen of te vervangen, denk hierbij wel om uw eigen veiligheid.

Aardlekschakelaar plaatsen Hoofddorp

Aardlekschakelaar

Een aardlekschakelaar heeft vele synoniemen zoals verliesstroomschakelaar en differentiaalschakelaar. Een aardlekschakelaar is de schakelaar die een elektrische installatie spanningsloos maakt wanneer er een hoge lekstroom optreedt. In elk Nederlands huishouden maakt men gebruik van één of meerdere aardlekschakelaars in de meterkast. Het doel van een aardlekschakelaar is om brand te voorkomen en bescherming te bieden tegen elektrocutie. Dit gebeurt door continu de stroom te meten die de installatie ingaat en weer uitkomt. Is de ingaande stroom significant hoger? Dan vindt er lekstroom plaats en kan elektra onder spanning komen te staan. Dit levert gevaarlijke situaties op, die worden voorkomen door een aardlekschakelaar.

Kortsluiting oplossen

Kortsluiting

Technisch gezien is kortsluiting een vorm van stroomstoring, waarbij in een elektrisch circuit een verbinding met een lage weerstand ontstaat, die daar gewoonlijk niet hoort. Door een verbinding met lage weerstand kan namelijk gemakkelijk veel stroom lopen, dat risico’s oplevert voor de veiligheid. Kortsluiting in huis staat onder andere door de beschadiging van elektriciteitsdraden of het overmatig gebruik van een groep. Om te voorkomen dat er brand ontstaat wordt de kortsluiting echter gestopt met behulp van smeltveiligheid middels een zekering. Hebt u regelmatig last van kortsluiting? Vraag dan een elektricien uit Hoofddorp voor het controleren van de elektra.

Schakelkast installeren Hoofddorp

Schakelkasten

Regelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag wat er wordt bedoeld met de term schakelkasten en of zij hiermee iets moeten. Wat betreft de verdeling van elektriciteit is een schakelkast alleen interessant voor onze klanten in de utiliteitsbouw. In schakelkasten bevinden zich namelijk diverse elektronische componenten, en vormen de verzamelplaats voor bedrading die te maken heeft met kabel en telefonie. Voor eigenaren van bedrijfspanden kan het nog een idee zijn om een soort schakelkast te ontwerpen waarin mensen hun spullen kunnen droppen. Inbrekers worden vaak afgeschrikt door de bijbehorende symbolen. Wilt u meer weten over elektra en bedrijfspanden? Wij informeren u graag.

Stroomstoring melden Hoofddorp

Stroomstoring

Hoe meer er gebruik wordt gemaakt van elektra, hoe groter de kans ook is op stroomstoringen. Een stroomstoring kan zowel intern als extern veroorzaakt worden. Is het een externe stroomstoring? Dan zal de elektriciteit in de hele buurt uitvallen, en kunt u behalve het bellen van het meldingsnummer weinig anders doen dan afwachten. Is er een interne oorzaak voor het gebrek aan stroom? Neem dan contact op met een ervaren elektricien uit Hoofddorp via onze website, en wij zorgen ervoor dat er spoedig een expert naar u toekomt om de stroomstoring te verhelpen. Indien nodig kan hij de aardlekschakelaar vervangen of een elektriciteitsnetwerk aanleggen.

Verlichting aanleggen

Verlichting aanleggen

Naast het plaatsen van een stopcontact, het uitbreiden van de meterkast of het verzorgen van een compleet datanetwerk, kunnen wij tevens andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Zo helpen onze professionals uit Hoofddorp u tevens graag bij het aanleggen van verlichting. Hierbij kunt u denken aan standaard lampen, maar ook aan verlichting in de tuin of een speciaal daklicht. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het webformulier. Wij beantwoorden uw hulpvragen en sturen u desgewenst een vrijblijvende offerte toe. Wij zijn u met alle plezier van dienst en garanderen een snelle en vakkundige hulp door een vakman.